Warehousing

Alle logistieke disciplines onder één dak

Moeten uw goederen voor korte of langere tijd worden opgeslagen? Bakker Transport & Warehousing biedt u een totaalconcept op het gebied van warehousing. We zorgen dat alle logistieke diensten die verbonden zijn met warehousing soepel verlopen. Van opslag, overslag en orderpicking tot en met douanefaciliteiten en etiketten.

Food Grade Warehouse

In ons zeer modern warehouse (ruim 32.000 m²) voldoen we aan alle richtlijnen voor de levensmiddelenindustrie. Food Grade noemen wij dit, voor kwaliteit en veiligheid in de keten. We kunnen uw goederen onder temperatuurbeheersing opslaan van +2 ºC tot +25 ºC, desgewenst in verschillende compartimenten.

Wij investeren continu in verbeteringen van ons systeem voor warehousing. Zo bent u verzekerd van de beste informatie en service. U heeft realtime inzicht in uw eigen voorraad en de bewegingen hiervan.

Gunstige ligging Heerenveen

Uw goederen, zowel food als non-food producten, staan veilig bij ons in Heerenveen, het logistiek knooppunt voor Noord-Nederland. Met Bakker Transport & Warehousing kiest u voor dé warehouse specialist die u op alle vlakken kan ondersteunen. Zo kunt u zich richten op uw vakgebied en zorgen wij voor een soepele, efficiënte gang van zaken.

Wilt u weten wat we voor uw bedrijf  kunnen betekenen op het gebied van warehousing? Neem dan contact op met Bakker Transport & Warehousing in Heerenveen.