Warehousing en koel- en vriestransport van levensmiddelen

Bakker Transport & Warehousing is uw specialist op het gebied van levensmiddelenlogistiek. Met meer dan 30 jaar ervaring in de foodsector en alle aanverwante producten, weten we dat het draait om kwaliteit, voedselveiligheid en productbescherming.

Familiebedrijf

sinds 1991

Food grade

voor kwaliteit & veiligheid

Duurzaam

in transport & opslag

Innovatief

in kennis & techniek

Bakker Transport & Warehousing ontzorgt al uw transport en logistiek. Voor ieder deel van uw logistieke keten bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een vervoerder zoekt voor uw (koel-, droog- of diepvries-) producten of een bedrijf dat al uw opslag en fysieke distributie afhandelt. Wij zijn flexibel en bieden u snel de beste oplossing op maat.

Onze beloftes

Vooruitstrevend in logistiek

Bij Bakker Transport & Warehousing gaat het niet alleen om het vervoer en de opslag. Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht, zowel naar onze klanten als naar ons eigen team. Onze aanpak is altijd persoonlijk en proactief. We staan altijd klaar om die extra stap te zetten en mee te denken, zodat jullie kunnen vertrouwen op kwalitatief transport en opslag.

Specialist in transport & opslag

Deskundigheid in vervoeren en opslaan, waarbij kwaliteit en veiligheid altijd gewaarborgd zijn.

Pendeldiensten op maat

Efficiënte pendeldiensten zodat jullie logistieke proces vloeiend verloopt.

Meer dan een transportbedrijf

Een hecht familiebedrijf waarbij mensen altijd centraal staan.

Proactief en klantgericht

Wij zetten altijd die extra stap, zodat jullie kunnen vertrouwen op de beste service.

Warehousing en koel- en vriestransport van levensmiddelen

Bakker Transport & Warehousing is uw specialist op het gebied van levensmiddelenlogistiek. Met meer dan 30 jaar ervaring in de foodsector en alle aanverwante producten, weten we dat het draait om kwaliteit, voedselveiligheid en productbescherming.

Van de juiste temperatuur en opslag tot het (inter)nationaal verschepen en de correcte documentatie van uw goederen, ons hele team zet zich in zodat uw goederen veilig en volgens afspraak worden behandeld en geleverd.

Modern no-nonsense familiebedrijf

Onze werkwijze is heel helder: u weet precies waar u aan toe bent. We doen iets goed of we doen het niet!

We hebben korte communicatielijnen en denken met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze kracht als middelgrote speler op de markt zit dan ook in onze flexibiliteit en de wil om de beste te zijn in wat we doen.

Innovatief en duurzaam

Vanzelfsprekend bezitten we alle certificaten en blijven we kritisch kijken naar alle regels en procedures. Op de weg kijken we naar groene alternatieven, zoals het rijden op niet-fossiele brandstoffen.

We zitten niet stil, we blijven vernieuwen en investeren in technieken. Met het beste materiaal, de laatste software en een modern gebouw zijn we in staat direct in te springen op uw wensen.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • De beste oplossing voor uw goederen.
  • Kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.
  • Ervaring, innovatie en kennis van zaken.
  • Persoonlijk contact en korte communicatielijnen.
  • Sterk (wereldwijd) netwerk vanuit het strategisch gelegen Heerenveen.

()