Warehousing en koel- en vriestransport van levensmiddelen

Bakker Transport & Warehousing is uw specialist op het gebied van levensmiddelenlogistiek. Met meer dan 25 jaar ervaring in de foodsector en alle aanverwante producten, weten we dat het draait om kwaliteit, voedselveiligheid en productbescherming.

Van de juiste temperatuur en opslag tot het (inter)nationaal verschepen en de correcte documentatie van uw goederen, ons hele team zet zich in zodat uw goederen veilig en volgens afspraak worden behandeld en geleverd.

Modern no-nonsense familiebedrijf

Onze werkwijze is heel helder: u weet precies waar u aan toe bent. We doen iets goed of we doen het niet!

We hebben korte communicatielijnen en denken met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze kracht als middelgrote speler op de markt zit dan ook in onze flexibiliteit en de wil om de beste te zijn in wat we doen.

Innovatief en duurzaam

Vanzelfsprekend bezitten we alle certificaten en blijven we kritisch kijken naar alle regels en procedures. Op de weg kijken we naar groene alternatieven, zoals het rijden op niet-fossiele brandstoffen.

We zitten niet stil, we blijven vernieuwen en investeren in technieken. Met het beste materiaal, de laatste software en een modern gebouw zijn we in staat direct in te springen op uw wensen.

Wat kunt u van ons verwachten?Onderweg 3000*1942 6 keer truck

  • De beste oplossing voor uw goederen.
  • Kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.
  • Ervaring, innovatie en kennis van zaken.
  • Persoonlijk contact en korte communicatielijnen.
  • Sterk (wereldwijd) netwerk vanuit het strategisch gelegen Heerenveen.

Onze historie

In 1991 startte de heer A. Bakker zijn transportonderneming. Vanaf het allereerste begin is er sprake geweest van een onstuimige groei, die onder andere geresulteerd heeft in drie verhuizingen. De laatste in deze rij was in 1998 de verhuizing van het bedrijf naar het transport- en overslagcentrum op Industrieterrein de Kavels in Heerenveen, is met trots een onderkomen van waaruit we de hedendaagse kwaliteit en service die u wenst wordt nagestreefd.