Douanefaciliteiten

We nemen u graag alles uit handen. Naast de opslag en fysieke distributie verzorgen we ook de douaneafhandeling van uw goederen.

Geen rompslomp met papieren

We nemen u graag alles uit handen. Naast de opslag en fysieke distributie verzorgen we ook de douaneafhandeling van uw goederen. Zo doen we onder andere het beheer van de invoercertificaten, verzorgen we de overige oorsprongscertificaten en maken exportdocumenten op.

Fiscale vertegenwoordiging

Voor bedrijven buiten de EU verzorgt Bakker Transport & Warehousing de fiscale vertegenwoordiging. We vertegenwoordigen hiermee uw bedrijf in Nederland en zijn verantwoordelijk voor alle transacties en een correcte btw-afdracht.

Inklaren van goederen

Maar we zorgen ook dat u snel over uw goederen kunt beschikken met het inklaren van goederen. Wij regelen alle douaneformaliteiten vast voor u. Zo kunt u doen waar u goed in bent en zorgen wij voor een snelle afhandeling.

Douane Entrepot 

Wilt u uw goederen eerst opslaan voordat ze zijn ingeklaard? U heeft de mogelijkheid om uw goederen komend van buiten de EU, en waarbij de eindbestemming nog niet vaststaat, bij ons op te slaan onder douane entrepot. Tijdens de opslag van deze goederen hoeft u geen invoerrechten en btw te betalen en kunt u uw liquiditeiten op peil houden.

Meer weten over onze douanefaciliteiten? Neem dan contact op met Bakker Transport & Warehousing in Heerenveen.

Vragen of meer weten?

Nic Bakker
Commercieel Directeur