EKF-20151117-1669Soepel logistiek proces

Verstuurt u uw goederen via ons warehouse? Naast de opslag van uw goederen kan Bakker Transport & Warehousing ook de documentatie voor uw transport verzorgen.

Als expert op het gebied van transport en warehousing beheersen wij de hele logistieke keten van uw transport, van begin tot eind. We nemen graag ook alle administratieve handelingen van u over.

Documentatie transport

We beschikken over douanefaciliteiten en zijn specialist in in- en uitklaren. Exporteert u naar landen buiten de EU? Aan de grens van het exporterende land moet u uitklaren. Bij aankomst in het importerende land moet u inklaren. Daarvoor zijn de nodige documenten vereist. Bakker Transport & Warehousing helpt u snel en deskundig met in- en uitklaardocumenten voor uw goederen.

Dossiervorming

Wilt u dat we alle in- of uitslagdocumenten in een dossier verzamelen en in ons Warehouse Management Systeem (WMS) zetten? U heeft zo alles overzichtelijk bij elkaar, van vrachtbrief, in- en uitgangscontrole (met de bijbehorende foto’s die gemaakt worden bij het verladen van een container) en de verzegeling, in een dossier.

Wilt u weten wat we voor uw bedrijf  kunnen betekenen op het gebied van documentatie? Neem dan contact op met Bakker Transport & Warehousing in Heerenveen

Terug naar overzicht