In- en uitslag van goederen

We helpen niet alleen met de opslag, maar ondersteunen u op elk logistiek gebied, van registratie tot controle en van documentatie tot bezorging.

In- en uitslag van goederen

Bakker Transport & Warehousing helpt niet alleen met de opslag, maar ondersteunt u op elk logistiek gebied, van registratie tot controle en van documentatie tot bezorging.

Registratie en controle van goederen

Alle producten worden bij binnenkomst geregistreerd en op pallets verpakt en ingeslagen. We controleren direct op diverse zaken, zoals aantal, kwaliteit en temperatuur.

Heeft u aanvullende wensen voor uw goederen? We horen ze graag. Afwijkingen rapporteren we direct aan u via ons Warehouse Management Systeem (WMS).

Verzenden van goederen

Bij de verlading van goederen selecteren we de juiste pallets en zetten ze, na controle, klaar voor transport. We laden de goederen vervolgens in containers of op pallets. Vanuit ons warehouse exporteren we naar meer dan 80 landen. Of dit nu per zee- of luchtvracht is of per vrachtauto.

Wilt u weten wat we voor uw bedrijf  kunnen betekenen op het gebied van in- en uitslag van goederen? Neem dan contact op met Bakker Transport & Warehousing in Heerenveen.

Vragen of meer weten?

Nic Bakker
Commercieel Directeur