Geconditioneerd transport

We beschikken over de modernste voertuigen die zowel kunnen koelen, vriezen als verwarmen. We verzorgen dagelijks geconditioneerd transport door heel Europa.

Transport onder de juiste temperatuur

Bakker Transport & Warehousing beschikt over de modernste voertuigen die zowel kunnen koelen, vriezen als verwarmen. We verzorgen dagelijks geconditioneerd transport door heel Europa.

Koel- en vriestransport

Wij weten hoe belangrijk het is om goederen onder de juiste temperatuur te vervoeren om de kwaliteit van uw goederen te behouden. Wij zijn IFS-gecertificeerd en zorgen voor een voortdurende controle en registratie van de temperatuur om de veiligheid van de producten te garanderen.

Vervoer onder perfecte condities

Heeft u ladingen die onder verschillende temperaturen vervoerd moeten worden? Wij beschikken over multi-temp trailers met verschillende compartimenten die het mogelijk maken om met drie verschillende temperaturen in een vrachtauto te vervoeren, wat zorgt voor een hogere beladingsgraad.

Meer weten over de mogelijkheden van geconditioneerd transport? Neem dan contact op met Bakker Transport & Warehousing in Heerenveen.

Vragen of meer weten?

Nic Bakker
Commercieel Directeur