Op dinsdag 18 juni om 16.00 uur sloeg niemand minder dan oprichter Anne Bakker de eerste paal voor ons nieuwe project. We gaan hier een ultramodern en duurzaam Food-Grade warehouse bouwen, met ruimte voor maar liefst 30.000 extra pallets.

Sinds onze vestiging in 1998 op industrieterrein de Kavels aan de Venus 8 in Heerenveen, hebben we een flinke groei doorgemaakt. Deze groei en de recente uitbreidingen brengen ons nu bij bouwfase 6 op locatie Komeet 7, die direct grenst aan onze bestaande panden.

tekening bouwfase 6 bakker transport & warehousing

Nieuw Food-Grade warehouse

Ons nieuwe warehouse wordt 22.500 m² groot, waarvan 12.500 m² bebouwd met een hoogte van 13 meter. Het wordt voorzien van de nieuwste technologieën, zoals 5.000 m² aan koelhuizen en 7.500 m² droge opslagruimte. We gebruiken geavanceerde systemen voor temperatuurbeheer, rijdende stellingen en zonnepanelen. Dit sluit perfect aan bij onze duurzame aanpak en voldoet aan alle eisen voor onze certificeringen en voedselveiligheid.

Een bijzonder project

Dit project is speciaal voor ons bij Bakker. We hebben ervoor gekozen om niemand minder dan Anne Bakker als hoofdaannemer op te laten treden voor de bouw van dit Food-Grade warehouse. Anne Bakker, onze oprichter, heeft het afgelopen jaar een stapje teruggedaan en het stokje overgedragen aan Nic Bakker en Anke Huitema-Bakker. Daarom is het extra bijzonder dat Anne nu als hoofdaannemer deze bouwfase leidt. Door recente overnames op de wereldmarkt kunnen we nu deze nieuwbouw en infrastructuur realiseren. Met bouwfase 6 verwelkomen we nieuwe (potentiële) klanten en zetten we innovatieve stappen richting de toekomst. Daarnaast realiseren we ook een laadplein voor de elektrificatie van ons wagenpark. Na de bouw hebben we in totaal 45.000 m² opslag en plek voor 90.000 pallets.

anne bakker voor bij bouwfase 6 met ene helm op

Jouw ideale supply chain partner

Bakker heeft alle belangrijke certificeringen zoals IFS, SKAL, Halal en SEDEX. In onze voedselveilige omgeving hebben we onze processen zo ingericht dat we altijd een constante kwaliteit leveren. Dankzij onze efficiënte werkwijze, met zo min mogelijk tussenstappen, zijn wij de ideale partner voor jouw volledige supply chain. Door onze ervaring met verschillende bedrijven, van supermarktketens tot multinationals, kunnen we onze klanten volledig ontzorgen en (een deel van) hun supply chain beheren. We zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in Heerenveen en ver daarbuiten ons geven.

Kunnen wij jou ook ontzorgen?

Wij groeien graag met je mee. Zoek je nog mogelijkheden voor transport of (geconditioneerde) opslag? Benieuwd hoe we jou kunnen ontzorgen en een deel of zelfs de volledige supply chain voor je kunnen beheren? Neem dan gerust contact met ons op, we horen graag van je!

Deel dit bericht